Ålands Marthadistrikt

FULLSATT - Om prylbantning, organisering i hemmet och livet som pågår

16.12.2019 kl. 13:00
Januari den 16:e kl 18.30
FULLSATT Startskottet för ett organiserat hem är i regel det samma oavsett val av metod: Du börjar med att chocka systemet, en riktig utrensning för en effektiv start. Men precis som med all typ av livsstilsförändring är risken stor att du inte hittar en organiseringsmetod som passar dig, att du tröttnar innan prylbantningen känns klar eller att motgångarna känns som fler än glädjeämnena.

Under detta tillfälle berättar Karin Rosenberg-Brunila om hur en dröm om easy living i vardagen ledde henne till att prova på en mängd olika metoder för organisering, prylbantning och minimalism. Vilka guldkorn finns bland metoderna? Vad funkar mindre bra? Och då du väl har fått till det, hur gör du för att se till att de rensade och organiserade lådorna inte fylls till bredden igen? En resa i det alldagliga varvat med en drös konkreta råd.
Vi avslutar med att samtala och dela tips med varandra.


PRAKTISK INFO: Anmäl dig till martha@aland.net (namn och om du är medlem) Kostnad 10 €, är du marthamedlem är tillfället kostnadsfritt. Du betalar på plats kontant eller med kort.


Varmt välkommen!
Nina Bengtsson
Kontaktuppgifter

Kansliet

Håller öppet tisdag till torsdag kl 10.00 -12.00 
Jomalagårdsvägen 16
22150 Jomala

Vikarierande projektkoordinator Nina Bengtsson är på kansliet. 

Ha en skön vår

Jeanette Gunnars
Projektkoordinator
martha@aland.net
0457 343 5511 / 018-19411